tirsdag den 23. oktober 2012

Knæk Cancer

Jeg kender en, du kender en.... ja stort set alle mennesker kender mindst en person, eller kender en, som kender en, der har haft kræft.
Kræft er en forfærdelig ting, som rammer flere og flere mennesker i dag. Jeg har selv to familiemedlemmer, som har kæmpet imod og vundet over kræft. Det er skræmmende, og jeg synes, man skal støtte kampen imod det, da mange af de mennesker, kræften rammer, ikke er skyld i, at den har ramt dem. Begge to jeg kender, levede et sundt liv, men fik alligevel kræft.
Derudover er det ikke kun dem, som er blevet ramt at kræften, som er impliceret. Det er deres forældre, ægtefælle og børn, ja alle dem, som holder af personen også. Disse mennesker har også brug for støtte, da det er hårdt ikke at vide om, ens kære vil vinde over kræften eller....

Denne måned er erklæret for "Breast cancer awareness" måned, og i denne uge har Kræftens Bekæmpelse i samarbejde med TV2 lavet kampagnen "Knæk Cancer", som kører igennem hele denne uge i håb om at indsamle penge til at støtte kampen imod kræft.

Det er ikke kun TV2, som er gået ind i kampen mod kræft. Det er diverse neglelakmærker også.
Flere mærker har lavet specielle kollektioner, hvor de donerer et vidst beløb, til organisationer imod kræft, for hver lak der bliver solgt.

Et af disse mærker er f.eks Essie, som har lavet denne kollektion:


Et andet mærke, som også har lavet nogle speciel edition lakker i forbindelse med brystkræft, er OPI, som har lavet dette sæt:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar