fredag den 31. august 2012

HM - Jo is in the house


Så er rusugen på universitetet overstået med masser af fest og farver, dog har neglene pga. Dette været forsømt i et par dage :( og en del er knækket pga. Alle løjerne, vi har lavet ;)

Så nu er alle neglene blevet klippet korte og skal til at passes og plejes en masse igen, så de igen kan blive fine og lange ;)

Men trods dette skal i da ikke snydes for en NOTD! ;)

Var så heldig at få fingrene i HM's Jo is in the house igår :D Så den skal da lige afprøves, inden turen går over til kæresten i Aalborg i aften (han skal jo også passes) ;)

På billedet er der først et lag af Gosh 555 Silver og så selvfølgelig med et lag af HM's Jo is in the house :)

Er rigtig vild med HM's holografiske lak. Alene dækker den dog ikke med et lag, men den fungerer super fint som en holografisk overlak ovenpå en almindelig lak! :D

Er bare vild med de store holografisk glitterstykker, der er i denne i forhold til i nogle af de andre holografiske lakker, man kan få, f.eks. Depends holografiske lakker, som også er rigtig fine, men de er bare med meget mindre glitterstykker i :)

jeg beklager den dårlige billedkvalitet, men har endnu ikke fundet et ordentligt sted at tage billeder, efter jeg er flyttet til Århus.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar